Resimler Forumlar İletişim
Anasayfa Haberler Köy Konumu Muhtar Okulumuz Sözlük Bağlantılar Arama
Mulâ Forumları Haber gönder | Anasayfan yap | Deutsche Startseite
Kayıt    Takvim Takvim   Üye listesi Üyeler   Yönetim üyeleri listesi Yönetim   Arama Arama   Sıkça iletilen sorular SİS   Forum anasayfaya giriş Anasayfa

Mulâ Forumları » Mulâ » Alazlı Köyü » Mulâca - Türkçe » Sevgili konuğumuz, hoş geldiniz! [GİRİŞ|Kayıt]
Son ileti | İlk okunmamış iletiye geç. Baskı şekli | Arkadaşınıza yollayın. | Konuyu favorilerinize ekleyin.
sayfa (3): « önceki 1 2 [3] Yeni konu açın. Yanıt hazırlama
Sayfanın sonuna sıçrayın. Mulâca - Türkçe
Yazar
Yorum « Önceki konu | Bir sonraki konu »
Sezgin Sürül Sezgin Sürül bir baydır.
'' R E İ S ''

images/avatars/avatar-81.jpg

İletiler: 186

Alıntıyla yanıtlayın. Bu iletiyi silin / düzenleyin. Bu iletiyi bir yöneticiye bildirin.       Sayfanın başına çıkın.

Biraz araştırdım farklı olarak bunları buldum.

Bektöva => Beddua şaşgın
Miska => Sümük gülmek
Kazatura => Kadastro
Kofrak => Yaşlı ve çökmüş kişiler yorgun
Kahla => Balkam yüzü kızarmış
Kasgar => Karkas
Lemsa => Büyük ineklerin iyi süt veren cinsi sırıtmak

23.03.2008 19:31 Sezgin Sürül çevirimiçi değildir. Sezgin Sürül - Email gönderin. Sezgin Sürül - İletilerini arayın. Sezgin Sürül - Arkadaş listenize ekleyin. Sezgin Sürül -  MSN ayarlarını göster:
Erol Sürül Erol Sürül bir baydır.
Site Muhtari

İletiler: 1.451

Konuyu başlatan Bu konuyu Erol Sürül açtı.
Alıntıyla yanıtlayın. Bu iletiyi silin / düzenleyin. Bu iletiyi bir yöneticiye bildirin.       Sayfanın başına çıkın.

@ Ümran Bulut

Bugün bir özür dileme sirasi geldi. Bana sözlük icin gönderdiginiz emailin bir bölümünü yürürlüge koymustum. Son zamanlarda biraz gergin oldugum icin ilgilenemiyorum. Ama eklemedigim sözcükleri de unuttum anlamina gelmez. Ilk firsatta onlari da hallederim.

Zaten son zamanlarda bir kac sözcük daha gelecek. Örnegin Sezgin`in ekleri de var. Hepsini ayni anda hallederim. gülümsemek

"Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Mustafa Kemal Atatürk
30.03.2008 00:05 Erol Sürül çevirimiçi değildir. Erol Sürül - Email gönderin. Erol Sürül - Sitesi Erol Sürül - İletilerini arayın. Erol Sürül - Arkadaş listenize ekleyin.
ümran bulut * ümran bulut bir bayandır.

İletiler: 122

Aha =İşte
Barakas =Sohbet-muhabbet
Ehke =Öfke
Evlek =Küçük su akarı
Elan = Henüz
Haşimdi = Şimdi
Hağura = Şura
İlişma = Dokunma, elleme
Muhlanmak = Olduğu yerde kalmak
Zama =Saç örgüsü
Tagağri = En sonunda

Gelmesi boşluk dolduran değil,

Gitmesi boşluk yaratan!
30.03.2008 11:56 ümran bulut çevirimiçi değildir. ümran bulut - Email gönderin. ümran bulut - İletilerini arayın. ümran bulut - Arkadaş listenize ekleyin. ümran bulut -  MSN ayarlarını göster:
barış sürül * barış sürül bir baydır.
BY ZALİM

images/avatars/avatar-61.jpg

İletiler: 33

la millette mulayı neden bu kadar ağız yapay yhaw onaylamak

08.04.2008 20:39 barış sürül çevirimiçi değildir. barış sürül - İletilerini arayın. barış sürül - Arkadaş listenize ekleyin. barış sürül -  MSN ayarlarını göster:
Muhammed Ali BULUT * Muhammed Ali BULUT bir baydır.

images/avatars/avatar-54.jpg

İletiler: 19

Pardon Alıntıyla yanıtlayın. Bu iletiyi silin / düzenleyin. Bu iletiyi bir yöneticiye bildirin.       Sayfanın başına çıkın.

Yaşça büyüğümsünüz ama hala farkında değilsiniz.

Site Mulalılar sitesi, insanları köyünüz konusunda biraz bilgilendirmek amaç. Bunu algılayamamış olmalısınız ki bozuk türkçe kullanıyorsunuz.

13.04.2008 22:22 Muhammed Ali BULUT çevirimiçi değildir. Muhammed Ali BULUT - Email gönderin. Muhammed Ali BULUT - Sitesi Muhammed Ali BULUT - İletilerini arayın. Muhammed Ali BULUT - Arkadaş listenize ekleyin.
Erol Sürül Erol Sürül bir baydır.
Site Muhtari

İletiler: 1.451

Konuyu başlatan Bu konuyu Erol Sürül açtı.

Bir de gaybana vardi. Ne anlama geliyordu? Sanirim gariban olmasi lazim. kaş kaldırmak

"Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Mustafa Kemal Atatürk
19.04.2008 20:56 Erol Sürül çevirimiçi değildir. Erol Sürül - Email gönderin. Erol Sürül - Sitesi Erol Sürül - İletilerini arayın. Erol Sürül - Arkadaş listenize ekleyin.
Aytekin Sürül Aytekin Sürül bir baydır.

İletiler: 23

sevgılı Alıntıyla yanıtlayın. Bu iletiyi silin / düzenleyin. Bu iletiyi bir yöneticiye bildirin.       Sayfanın başına çıkın.

sevgılı anlamına geldıgınıde duymusdum ısmayıl turutun sarkısındada vardı
20.04.2008 21:12 Aytekin Sürül çevirimiçi değildir. Aytekin Sürül - İletilerini arayın. Aytekin Sürül - Arkadaş listenize ekleyin. Aytekin Sürül -  MSN ayarlarını göster:
sayfa (3): « önceki 1 2 [3] Ağaç uslubu | Tahta uslubu
Forum seçin:
Yeni konu açın. Yanıt hazırlama
Mulâ Forumları » Mulâ » Alazlı Köyü » Mulâca - Türkçe

Forum Kuralları

Bu site Erol Sürül tarafından hazırlanmaktadır. Içeriğinin gelişmesinden tüm Mulâlilar sorumludur.
Sitemiz en iyi şekilde İnternet Explorer ile görüntülenir. 1024x768 çözünürlük önerilir.
Forum sürümü: Burning Board; Hazırlayan: WoltLab GmbH  |  Arayüzü hazırlayan: Erol Sürül