Resimler Forumlar İletişim
Anasayfa Haberler Köy Konumu Muhtar Okulumuz Sözlük Bağlantılar Arama
Mulâ Forumları Haber gönder | Anasayfan yap | Deutsche Startseite
Kayıt    Takvim Takvim   Üye listesi Üyeler   Yönetim üyeleri listesi Yönetim   Arama Arama   Sıkça iletilen sorular SİS   Forum anasayfaya giriş Anasayfa

Mulâ Forumları » Mulâ » Alazlı Köyü » Mahallelerimiz hangiler? » Sevgili konuğumuz, hoş geldiniz! [GİRİŞ|Kayıt]
Son ileti | İlk okunmamış iletiye geç. Baskı şekli | Arkadaşınıza yollayın. | Konuyu favorilerinize ekleyin.
Yeni konu açın. Yanıt hazırlama
Sayfanın sonuna sıçrayın. Mahallelerimiz hangiler?
Yazar
Yorum « Önceki konu | Bir sonraki konu »
Erol Sürül Erol Sürül bir baydır.
Site Muhtari

İletiler: 1.451

Mahallelerimiz hangiler? Alıntıyla yanıtlayın. Bu iletiyi silin / düzenleyin. Bu iletiyi bir yöneticiye bildirin.       Sayfanın başına çıkın.

Benim kafam karisti. Mahallelerin ismini hatirlamaya calisiyorum. Ama bir türlü aklima gelmiyor.

Yardiiiiiiiiiiiiim! gülmek dil cıkarmak

- Misalli
- Cevizlik
- Anemes
- Asagi Mahalle
- Yukari Mahalle
- Orta Mahalle
- Kasimli
- Kocalli
- Kiran
- Celikli
- Karsi Mahalle (ön mezralar)

Peki bilakis Gargarlar`in kaldigi o mahalleye ne diyorduk? c şaşgın

22 yil köye gitmezsen böyle olur. göz kırpmak

"Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Mustafa Kemal Atatürk
11.12.2006 15:01 Erol Sürül çevirimiçi değildir. Erol Sürül - Email gönderin. Erol Sürül - Sitesi Erol Sürül - İletilerini arayın. Erol Sürül - Arkadaş listenize ekleyin.
Adem Sürül * Adem Sürül bir baydır.

images/avatars/avatar-25.jpg

İletiler: 71

RE: Mahallelerimiz hangiler? Alıntıyla yanıtlayın. Bu iletiyi silin / düzenleyin. Bu iletiyi bir yöneticiye bildirin.       Sayfanın başına çıkın.

slm,
bizim köyün ne cok mahellesi varmis yaaa. Ayni Los Angales gibi.

Yasasin mula.

slmlar Adem Sürül

30.12.2006 23:07 Adem Sürül çevirimiçi değildir. Adem Sürül - Email gönderin. Adem Sürül - Sitesi Adem Sürül - İletilerini arayın. Adem Sürül - Arkadaş listenize ekleyin. Adem Sürül -  MSN ayarlarını göster:
Serya Sürül Serya Sürül bir bayandır.
Site Muhtari

images/avatars/avatar-52.jpg

İletiler: 173

RE: Mahallelerimiz hangiler? Alıntıyla yanıtlayın. Bu iletiyi silin / düzenleyin. Bu iletiyi bir yöneticiye bildirin.       Sayfanın başına çıkın.

Los Angeles...
Hehe Adem abi..alemsin sen.
:tongue:
04.01.2007 10:20 Serya Sürül çevirimiçi değildir. Serya Sürül - Email gönderin. Serya Sürül - İletilerini arayın. Serya Sürül - Arkadaş listenize ekleyin.
Site Muhtari

Konuyu başlatan Bu konuyu Erol Sürül açtı.
Alıntıyla yanıtlayın. Bu iletiyi silin / düzenleyin. Bu iletiyi bir yöneticiye bildirin.       Sayfanın başına çıkın.

Garlarlar`in yasadigi mahallenin adi aklima bir türlü gelmiyor. kaş kaldırmak Halbuki yüzölcümü acisindan orasi köyümüzün en büyük mallelerinden biridir.

Neden kimse yardim etmiyor?

Ilgilenin su konu ile! Nana!

"Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Mustafa Kemal Atatürk
21.01.2007 19:44 Erol Sürül çevirimiçi değildir. Erol Sürül - Email gönderin. Erol Sürül - Sitesi Erol Sürül - İletilerini arayın. Erol Sürül - Arkadaş listenize ekleyin.
kader sürül * kader sürül bir baydır.

İletiler: 45

kuguvak Alıntıyla yanıtlayın. Bu iletiyi silin / düzenleyin. Bu iletiyi bir yöneticiye bildirin.       Sayfanın başına çıkın.

tamam abı ben yetısdım. cevızlık abı ıyı bılıyorum. mamuda halamın tarlası var orda. bı yaz patates kopardım orda. ey gıdı gunler.
adem abı harıkasın bu arada :tongue: :tongue:
los angales haaa :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

21.01.2007 19:52 kader sürül çevirimiçi değildir. kader sürül - Email gönderin. kader sürül - İletilerini arayın. kader sürül - Arkadaş listenize ekleyin. kader sürül -  MSN ayarlarını göster:
Site Muhtari

Alıntıyla yanıtlayın. Bu iletiyi silin / düzenleyin. Bu iletiyi bir yöneticiye bildirin.       Sayfanın başına çıkın.

Cevizlik tam ters yönde mahalle. Cevizlik, derenin ötesindeki tek mahallemizdir.

Benim dedigim mahalle, Anemesin üst tarafindan baslar, Abanogor`a kadar varir.

Mustafa Kemal Atatürk
21.01.2007 19:56 Erol Sürül çevirimiçi değildir. Erol Sürül - Email gönderin. Erol Sürül - Sitesi Erol Sürül - İletilerini arayın. Erol Sürül - Arkadaş listenize ekleyin.
FikretSürol * FikretSürol bir baydır.

İletiler: 15

YA ORASI AŞAĞAKİ MAHALLEYE BAĞLI OLMASI LAZIM TEYZEMİNDE EVİ VAR ORDA (AFİDE) EĞER ORAYI SÖYLÜYORSAN AŞAĞAKİ MAHALLE.....

14.04.2008 02:12 FikretSürol çevirimiçi değildir. FikretSürol - Email gönderin. FikretSürol - İletilerini arayın. FikretSürol - Arkadaş listenize ekleyin.
Site Muhtari

YSK sitesinde ilginc bir kayit gördüm. gülmek

Alıntı:
ALAZLI YAYLASI
ALİKİ MEZRASI
AŞAĞI MAHALLE
CEVİZLİK MAH.
GÜNEY MAHALLE
KIRAN MAHALLE
MİSALLİ MAHALLE
ORTA MAHALLE
TAŞANA YAYLASI
YUKARI MAHALLE

Bunlari bana birisi aciklayabilir mi?

Mesela Güney Mahalle neresi? Veya Tasana? Orta Mahalle neresi? Yukari Mahalle neresi? Düşünüyorum.

Aliki Mezrasi`ni mantikli buluyorum. Örnegin Golezler`in köy merkezinde yerleri yok. Onun icin mezerede yasiyorlar. göz kırpmak

Mustafa Kemal Atatürk
14.04.2008 13:38 Erol Sürül çevirimiçi değildir. Erol Sürül - Email gönderin. Erol Sürül - Sitesi Erol Sürül - İletilerini arayın. Erol Sürül - Arkadaş listenize ekleyin.
Ağaç uslubu | Tahta uslubu
Forum seçin:
Yeni konu açın. Yanıt hazırlama
Mulâ Forumları » Mulâ » Alazlı Köyü » Mahallelerimiz hangiler?

Forum Kuralları

Bu site Erol Sürül tarafından hazırlanmaktadır. Içeriğinin gelişmesinden tüm Mulâlilar sorumludur.
Sitemiz en iyi şekilde İnternet Explorer ile görüntülenir. 1024x768 çözünürlük önerilir.
Forum sürümü: Burning Board; Hazırlayan: WoltLab GmbH  |  Arayüzü hazırlayan: Erol Sürül