Mulâspor |
|
|
.Güzel maçlar çıkarmıştık.Görüntüleri olsa da burdan alıp izlesek.Koreş'te vardı bir kaset ama ne oldu bilemiyorum.Temin edip siteye eklemek lazım aslında.Komedisi de vardı maçta
22.01.2007 14:00 |
|
|
Erol Sürül
Site Muhtari

İletiler: 1.451
 |
|
Zafer, Mulaspor üzerine sitede bölüm acabilirsen, tam yetkin var.
Mulaspor hala var mi bilmiyorum.
__________________ "Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Mustafa Kemal Atatürk
|
|
22.01.2007 14:28 |
|
|
|
|
merhaba erol abi.mulaspor onceden vardı.köyler arası turnuvalar düzenlenirdi yazın o zaman oynardık.tabiki ben ozaman küçüktüm ama ilk 11 de oynardım.takımın en küçüğü bendim.mükemmel top oynardım küçük olmama rağmen zafer abi bilir. beraber oynamıştık.zafer abide ikizide iyi top oynardı. o zaman turnuvada 3. olmuştuk.yarı finalde penaltılarda elenmiştik.
|
|
22.01.2007 17:04 |
|
|
Zafer KOÇ *
İletiler: 20
Konuyu başlatan
 |
|
Hiç sorma.En basit takıma yenildik.Ama ondan önceki maçlar daha güzeldi.Yukardaki sahada.Mulâspor dediği gibi önceden vardı.Şimdi yok.En azından elimizde olan bir şeyler varsa koyarız.Araştırmak lazım.Elinde bir şeyler olan varsa eklerse seviniriz.
22.01.2007 17:13 |
|
|
Erol Sürül
Site Muhtari

|
|
Yani Dernekler Kanunu geregince feshedildi mi, yoksa ciddiye mi almiyorsunuz. Bu konuyu anlayamadim.
Ve: Mulâspor Dernekler Kanunu geregince kayitli bir dernek / kulüp müydü?
__________________ "Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Mustafa Kemal Atatürk
|
|
22.01.2007 18:19 |
|
|
Zafer KOÇ *
İletiler: 20
Konuyu başlatan
 |
|
Dernek bazında değildi.Yazın geleneksel olarak düzenleniyordu.Çevre köylerin kaynaşması açısından düzenlenmişti.Çok zevkliydi ama şikesi de boldu
Bu yüzden kıran kırana maçlar oynadık.Bu sene de düzenlendi ama ben oynamadım.Bu seferki halısahada turnuva olarak tekrar düzenlendi.Birbirinden ilişiği kesilmiş köyler için güzel bir kaynaşma ortamıdır ama maçla dostluk bribirine karışırsa olmuyor.Güzel günlerdi,güzel anılarım arasında o maçlar
22.01.2007 18:46 |
|
|
mustafa koç *
de haan van de site

İletiler: 146
 |
|
o donemın yıldızı nızam koç u da unutmayalım. koy kahvehanesın de o donemın takımının fotorofları bulunuyor. sınan ele gecırırse ıyı olur.
__________________ M.K :
|
|
23.01.2007 21:11 |
|
|
|
|
Hacka da bir sefer turnuvada kupayi almisti Mulaspor. Bizim Muhtar Hilmi Avci o zamanlar Mulaspor bayragini avrupaya tasimisdi ve bizler destek olalim diye bayraklar satin almisdik. 1 bayrak o zamanlar 10 mark idi. 20-25 tane satin almistik. Herkes sorardi nerenin bayragi diye. MULASPOR yasasin
__________________ Her mula li bir fidan dir
|
|
25.01.2007 23:46 |
|
|
Erol Sürül
Site Muhtari

|
|
Bizim Muguci de flameler satiyordu. Tanesi 100 Mark idi Cok iyi hatirlarim.
Muguci`yi aramak lazim. Hala bize yardimci olabilir.
Mustafa Kemal Atatürk
|
|
25.01.2007 23:52 |
|
|
|
|
dogru yaa tanesi 100 mark idi. Deger ama degilmi
__________________ Her mula li bir fidan dir
|
|