Resimler Forumlar İletişim
Anasayfa Haberler Köy Konumu Muhtar Okulumuz Sözlük Bağlantılar Arama
Mulâ Forumları Haber gönder | Anasayfan yap | Deutsche Startseite
Kayıt    Takvim Takvim   Üye listesi Üyeler   Yönetim üyeleri listesi Yönetim   Arama Arama   Sıkça iletilen sorular SİS   Forum anasayfaya giriş Anasayfa

Mulâ Forumları » Mulâ » Alazlı Köyü » Mulâspor » Sevgili konuğumuz, hoş geldiniz! [GİRİŞ|Kayıt]
Son ileti | İlk okunmamış iletiye geç. Baskı şekli | Arkadaşınıza yollayın. | Konuyu favorilerinize ekleyin.
sayfa (2): [1] 2 sonraki » Yeni konu açın. Yanıt hazırlama
Sayfanın sonuna sıçrayın. Mulâspor
Yazar
Yorum « Önceki konu | Bir sonraki konu »
Zafer KOÇ * Zafer KOÇ bir baydır.

İletiler: 20

Alıntıyla yanıtlayın. Bu iletiyi silin / düzenleyin. Bu iletiyi bir yöneticiye bildirin.       Sayfanın başına çıkın.

.Güzel maçlar çıkarmıştık.Görüntüleri olsa da burdan alıp izlesek.Koreş'te vardı bir kaset ama ne oldu bilemiyorum.Temin edip siteye eklemek lazım aslında.Komedisi de vardı maçtagülümsemek

22.01.2007 14:00 Zafer KOÇ çevirimiçi değildir. Zafer KOÇ - Email gönderin. Zafer KOÇ - İletilerini arayın. Zafer KOÇ - Arkadaş listenize ekleyin.
Erol Sürül Erol Sürül bir baydır.
Site Muhtari

İletiler: 1.451

Alıntıyla yanıtlayın. Bu iletiyi silin / düzenleyin. Bu iletiyi bir yöneticiye bildirin.       Sayfanın başına çıkın.

Zafer, Mulaspor üzerine sitede bölüm acabilirsen, tam yetkin var.

Mulaspor hala var mi bilmiyorum. şaşgın

"Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Mustafa Kemal Atatürk
22.01.2007 14:28 Erol Sürül çevirimiçi değildir. Erol Sürül - Email gönderin. Erol Sürül - Sitesi Erol Sürül - İletilerini arayın. Erol Sürül - Arkadaş listenize ekleyin.
Sinan Sürül * Sinan Sürül bir baydır.

images/avatars/avatar-12.jpg

İletiler: 54

merhaba erol abi.mulaspor onceden vardı.köyler arası turnuvalar düzenlenirdi yazın o zaman oynardık.tabiki ben ozaman küçüktüm ama ilk 11 de oynardım.takımın en küçüğü bendim.mükemmel top oynardım küçük olmama rağmen zafer abi bilir. beraber oynamıştık.zafer abide ikizide iyi top oynardı. o zaman turnuvada 3. olmuştuk.yarı finalde penaltılarda elenmiştik.
22.01.2007 17:04 Sinan Sürül çevirimiçi değildir. Sinan Sürül - Email gönderin. Sinan Sürül - İletilerini arayın. Sinan Sürül - Arkadaş listenize ekleyin. Sinan Sürül -  MSN ayarlarını göster:

Konuyu başlatan Bu konuyu Zafer KOÇ açtı.

Hiç sorma.En basit takıma yenildik.Ama ondan önceki maçlar daha güzeldi.Yukardaki sahada.Mulâspor dediği gibi önceden vardı.Şimdi yok.En azından elimizde olan bir şeyler varsa koyarız.Araştırmak lazım.Elinde bir şeyler olan varsa eklerse seviniriz.

22.01.2007 17:13 Zafer KOÇ çevirimiçi değildir. Zafer KOÇ - Email gönderin. Zafer KOÇ - İletilerini arayın. Zafer KOÇ - Arkadaş listenize ekleyin.
Site Muhtari

Yani Dernekler Kanunu geregince feshedildi mi, yoksa ciddiye mi almiyorsunuz. Bu konuyu anlayamadim.

Ve: Mulâspor Dernekler Kanunu geregince kayitli bir dernek / kulüp müydü?

"Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Mustafa Kemal Atatürk
22.01.2007 18:19 Erol Sürül çevirimiçi değildir. Erol Sürül - Email gönderin. Erol Sürül - Sitesi Erol Sürül - İletilerini arayın. Erol Sürül - Arkadaş listenize ekleyin.

Konuyu başlatan Bu konuyu Zafer KOÇ açtı.

Dernek bazında değildi.Yazın geleneksel olarak düzenleniyordu.Çevre köylerin kaynaşması açısından düzenlenmişti.Çok zevkliydi ama şikesi de boldugülümsemek Bu yüzden kıran kırana maçlar oynadık.Bu sene de düzenlendi ama ben oynamadım.Bu seferki halısahada turnuva olarak tekrar düzenlendi.Birbirinden ilişiği kesilmiş köyler için güzel bir kaynaşma ortamıdır ama maçla dostluk bribirine karışırsa olmuyor.Güzel günlerdi,güzel anılarım arasında o maçlar kahkaha

22.01.2007 18:46 Zafer KOÇ çevirimiçi değildir. Zafer KOÇ - Email gönderin. Zafer KOÇ - İletilerini arayın. Zafer KOÇ - Arkadaş listenize ekleyin.
mustafa koç * mustafa koç bir baydır.
de haan van de site

images/avatars/avatar-43.jpg

İletiler: 146

o donemın yıldızı nızam koç u da unutmayalım. koy kahvehanesın de o donemın takımının fotorofları bulunuyor. sınan ele gecırırse ıyı olur.

23.01.2007 21:11 mustafa koç çevirimiçi değildir. mustafa koç - Email gönderin. mustafa koç - İletilerini arayın. mustafa koç - Arkadaş listenize ekleyin. mustafa koç -  MSN ayarlarını göster:
Adem Sürül * Adem Sürül bir baydır.

images/avatars/avatar-25.jpg

İletiler: 71

slm Alıntıyla yanıtlayın. Bu iletiyi silin / düzenleyin. Bu iletiyi bir yöneticiye bildirin.       Sayfanın başına çıkın.

Hacka da bir sefer turnuvada kupayi almisti Mulaspor. Bizim Muhtar Hilmi Avci o zamanlar Mulaspor bayragini avrupaya tasimisdi ve bizler destek olalim diye bayraklar satin almisdik. 1 bayrak o zamanlar 10 mark idi. 20-25 tane satin almistik. Herkes sorardi nerenin bayragi diye. MULASPOR yasasin

25.01.2007 23:46 Adem Sürül çevirimiçi değildir. Adem Sürül - Email gönderin. Adem Sürül - Sitesi Adem Sürül - İletilerini arayın. Adem Sürül - Arkadaş listenize ekleyin. Adem Sürül -  MSN ayarlarını göster:
Site Muhtari

Bizim Muguci de flameler satiyordu. Tanesi 100 Mark idi Cok iyi hatirlarim.

Muguci`yi aramak lazim. Hala bize yardimci olabilir. onaylamak

Mustafa Kemal Atatürk
25.01.2007 23:52 Erol Sürül çevirimiçi değildir. Erol Sürül - Email gönderin. Erol Sürül - Sitesi Erol Sürül - İletilerini arayın. Erol Sürül - Arkadaş listenize ekleyin.
Adem Sürül * Adem Sürül bir baydır.

images/avatars/avatar-25.jpg

İletiler: 71

evet Alıntıyla yanıtlayın. Bu iletiyi silin / düzenleyin. Bu iletiyi bir yöneticiye bildirin.       Sayfanın başına çıkın.

dogru yaa tanesi 100 mark idi. Deger ama degilmi

01.02.2007 02:36 Adem Sürül çevirimiçi değildir. Adem Sürül - Email gönderin. Adem Sürül - Sitesi Adem Sürül - İletilerini arayın. Adem Sürül - Arkadaş listenize ekleyin. Adem Sürül -  MSN ayarlarını göster:
sayfa (2): [1] 2 sonraki » Ağaç uslubu | Tahta uslubu
Forum seçin:
Yeni konu açın. Yanıt hazırlama
Mulâ Forumları » Mulâ » Alazlı Köyü » Mulâspor

Forum Kuralları

Bu site Erol Sürül tarafından hazırlanmaktadır. Içeriğinin gelişmesinden tüm Mulâlilar sorumludur.
Sitemiz en iyi şekilde İnternet Explorer ile görüntülenir. 1024x768 çözünürlük önerilir.
Forum sürümü: Burning Board; Hazırlayan: WoltLab GmbH  |  Arayüzü hazırlayan: Erol Sürül